torsdag 8. august 2013

..: starten på ett nytt kosthold :..


I sommer har snuppa vår hatt fortoppelser to ganger ( hun har alltid slitt med treg mage). Hun har vært til lege, vi har ringt legevakt osv……På tirsdag bar det til legen igjen…. Der fikk vi beskjed om at hun ikke kan få mer mat med korn i… Dette skal vi prøve over en tid, for å se om vi kan få i gang systemet hennes skikkelig. Hun er jo 3 ½ år, så hun får med seg alt som skjer så klart. Og forstår hva kostholdet innebærer. For oss blir det litt utfordringer i starten…men det skal gå helt fint! Det krever en del planlegging. Og av den grunn var det jeg valgte å opprette denne bloggen, for å holde styr på hva hun kan spise/ikke spise, samt holde orden på oppskrifter som vi bruker. Og kanskje noen andre der ute har barn som sliter med det samme, og kan få noen tips hvis de ønsker.

Så dette er det første innlegget på K O R N <3 F R I!

Og i den anledning vil jeg legge ut den første oppskriften. Og det er på pannekaker/Crepes som vi fikk tips om fra ei som jobber på avdelingen i barnehagen til snuppa! Lagde de i går, og de falt i smak! Både hos hovedpersonen, brødrene og mamman! Så disse anbefales!

Kostholdet til snuppa blir egentlig veldig likt mitt, bare enda mer konsekvent uten noe som helst laget av korn. Så hun og meg skal nok få dette til.

Og i skrivende stund er forstoppelsen over, og vi må bare gjøre alt for at det ikke stopper seg igjen!

CREPES
1 egg per 1 ss creme fraiche (ca 2 crepes)
Kardemomme
vaniljesukker

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar